Priča o nama

Pet pitanja ususret 5. rođendanu

Ako vas je ikad interesiralo…

1. Zašto baš “Sunašce”?

- Čekajući prvu bebu, mama je morala mirovati i čuvati trudnoću. Željno je ičekivala i pripremala se za dolazak male princeze, ali kako nije mogla obilaziti trgovine, surfala je internetskim prostranstvima tražeći najnužnije potrepštine za bebu… Ali nije nailazila na zadovoljavajuću ponudu, tek ponegdje kakvu kap inspiracije… Kad je beba navršila 6 mjeseci, mama se bacila na posao i osnovala “Sunašce”, prvu internetsku trgovinu za bebe. Zašto baš sunašce? Mama je čitala da je bebama u trbuhu preporučljivo čitati na glas i pjevati, pa je smislila jednostavnu pjesmicu/uspavanku (koja je bez obzira na na upitnost umjetničke kvalitete), lako pamtljivu melodijom i tekstom (Ti si naše sunašce, naše malo sunašce, koje volimo mi…) I eto, za naziv obrta nije trebalo dugo misliti, Sunašce je bilo rođeno!

2. Tko je zapravo Sunašce?

- Naša sunašca su prije svega naša djeca, dvije krasne inspiracije… a naše treće sunašce stiže baš za 5. rođendan, tamo negdje oko Valentinova 2014. Zato iz prve ruke dobro važemo što bismo ponudili u našoj maloj trgovini, a koja sve više postaje mjesto za suradnju s našim kupcima – (su)kreatorima konačnog proizvoda. Mama je glavna za sve: kreiranje, obavljivanje, dopisivanje, dogovaranje, oglašavanje, pakiranje i slanje; djeca su inspiracija, a tata motorizirana logistika za prevoženje, dovoženje, dostavljanje…

To smo mi!

To smo mi!

 

3.  Naša misija?

- Prvenstvo imaju domaći (hrvatski) materijali i sirovine, te lokalna proizvodnja. Većinu ideja smišljamo sami uz pomoć majstorice s dugogodišnjim šivaćim iskustvom (nedavno proslavila 20 godina obrtništva, bravo!).  Želimo ponuditi domaću kvalitetu, pa aktivno osluškujemo potrebe i želje svojih kupaca, sugestije i komentare. U skladu s time, kako se razvijamo upravo u tom smjeru suradnje s kupcima, nedavno smo promijenili službeni moto u Po mjeri bebe… s ljubavlju i pažnjom!

4. Što nas veseli?

- Vesele nas novi materijali, nove ideje, sunčan dan! Najviše nas veseli povratna informacija kupaca koji uživaju u korištenju naših proizvoda, koji kao i mi cijene vrijeme i trud uložen u osmišljavanje i izradu. Sugestije i konstruktivne komentare rado primamo, želimo se usavršavati i zahvaljujemo na toj pomoći. A ipak najviše volimo kad naše male pomagačice širom otvorenih očiju promatraju šarene krpice, jastuke i igračke koje mama pakira… tada znamo da je dobro što postojimo.

5. Planovi za budućnost?

- Želimo zdravlje za našu obitelj, i svim obiteljima kojima u njihov dom pristižu naši proizvodi. Želimo i nadamo se da će se i naša misija te razvoj Sunašca ići uzlaznim putem!

Tags: , , , , ,