Akcije i popusti

Izvadak iz Općih uvjeta korištenja

Popusti i akcije
Akcije se ne zbrajaju niti ne kombiniraju, ukoliko to nije izričito navedeno. Nakon isteka akcije nije moguće naručiti proizvod po akcijskoj cijeni.

NOVOROĐENAČKI POPUST od 10% (odnosno 15 % za blizance, trojke…) ostvaruju trudnice i roditelji do 1. godine života djeteta (uz prethodno slanje podataka e-poštom).
Popust se ostvaruje izračunom poslanim u ponudi e-poštom, a obračunava se na stalne (nesnižene, neakcijske) cijene (za blizance, trojke…, narudžba mora sadržavati po 2 kompleta istog proizvoda).
Popust se može koristiti neograničeno tijekom navedenog perioda, dakle za svaku kupovinu (uz navođenje osobnog koda za popust poslanog e-poštom od strane Sunašca).
Ukoliko je akcijska cijena niža od cijene s novorođenačkim popustom, prodavatelj se obvezuje izabrati nižu ponudu cijene.

PODIJELI NA MREŽI I PREUZMI SVOJ POPUST ODMAH
Podijelite li proizvod koji vam se sviđa, koji ste nedavno kupili ili ga preporučate i drugima, putem društvenih mreža (Facebook, Google+ ili Twitter), program naše e-trgovine odmah obračunava popust od -7 % u vašoj košarici te je vidljiv prilikom zaključenja narudžbe. Popust se ne obračunava na već snižene proizvode.
Novi popust možete koristiti ponovno dijeljenjem, za 24 sata.
Ponuda se nalazi ispod sažetka o proizvodu i ispod cijene, tj. polja Dodaj u košaricu ili Stavi na Listu želja.

podijeli na mreži

ZAGREBI I OSVOJI
Zabavna igrica na principu igre križić-kružić kojoj je cilj pronaći tri ista polja u jednom od smjerova (okomito, vodoravno ili dijagonalno) te time osvojiti navedeno u naslovu igre, bilo besplatnu poštarinu na ukupnu narudžbu ili za određeni proizvod , ili navedeni popust.

zagrebi osvoji