kutija-po-narudzi

Proizvod po mjeri kupca – personalizirana narudžba

1 HRK

Ukoliko imate posebnih želja, ideja, želite napraviti izmjenu postojećih kompleta ili sl. :D … molimo vas da ovim putem pošaljete narudžbu pa kada ju zajedno definiramo i vi odobrite, šaljemo ponudu sa specifikacijama i cijenom za uplatu.
POSTUPAK
1. Ubacite ovaj proizvod u košaricu (zanemarite cijenu od 1 kn, nažalost nam sustav ne dozvoljava da polje ostavimo praznostvarna cijena će biti izražena u ponudi koju šaljemo e-mailom).
2. Ispunite obrazac za naručivanje svojim podacima.
3. U komentaru narudžbe opišite svoje želje :D
4. Pričekajte povratnu informaciju o izradi, materijalima, cijeni itd.

Napomena:
Rok dostave je do 12 radnih dana (radni dani su ponedjeljak, utorak, srijeda, četvrtak, petak). Rok dostave računa se od datuma vidljive uplate po zaključenoj narudžbi (ugovoru).
Narudžbe koje ne sadrže potpune podatke kupca (ime, prezime, ulica i kućni broj, poštanski broj, grad i br.mobitela) neće se obrađivati dok nam se podaci ne podnesu, čak i ako postoji vidljiva uplata.
Hitna isporuka: molimo da nas za hitnu izradu narudžbi i isporuku, ili neki drugi željeni rok isporuke, kontaktirate e-poštom (sunasce.hr@gmail.com) radi dogovora ili jasno naznačite željeni krajnji datum isporuke u komentaru narudžbe.

Kako se sve narudžbe šivaju po zaprimanju narudžbe i uplate, kao mali obiteljski obrt koji izradu ostvaruje s dugogodišnjim iskusnim šivačkim (proizvodnim) obrtom, te rado slušamo želje kupca te svakoj izradi pristupamo individualno, dovršeni projekt/narudžba je uvijek personalizirana i unikatna, baš za toga kupca. Stoga, kako bismo unaprijedili kvalitetu završenog proizvoda, uplata na žiro račun je jedini način plaćanja. Time nam omogućavate da se posvetimo izradi te da nabavimo potreban (repro)materijal. Kao i u uvijek tijekom našeg 9-godišnjeg poslovanja, uvijek ostajemo dostupni kupcu za eventualne reklamacije, popravke, izmjene i sl. koje su opravdano i objektivno iznesene u skladu sa zakonskim rokom. Hvala vam na razumijevanju!


Podijeli na mreži i preuzmi svoj popust ODMAH!
Podijeli s prijateljima na mreži obavijest o nama, a zauzvrat koristi popust od -7%!