Štedite 10 HRK!
slinceki3

SLINKO, pamuk+nepropusni sloj (podbradnjak-slinček-babarin kao marama, 5+1)

Od: 115 HRK 105 HRK

SLINKO, podbradnjaci s gornjom pamučnom te s donjom vodonepropusnom, a zrakopropusnom stranom*, s kopčanjem (podešavanjem veličine) na 2 plastična drukera.  Istovremeno daju vašem mališanu šarm (kao marame) te služe za brisanje sline kad zubići rastu… Tko kaže da brisanje sline nije fora?

U kompletu se nalazi 6 slinčeka (5+1 gratis).  Možete izabrati podbradnjake sa ili bez držača za dudu. Svoje želje oko boja ili uzoraka možete izraziti u komentaru narudžbe.

Izbriši izbor

Podijeli na mreži i preuzmi svoj popust ODMAH!
Podijeli s prijateljima na mreži obavijest o nama, a zauzvrat koristi popust od -7%!


Opis proizvoda

* Nepropusni sloj (sastav): lagano poliestersko pletivo prevučeno mekanim tankim poliuretanskim nanosom obrađenim protiv gorenja i protiv bakterija i plijesni, a koji daje svojstvo vodonepropusnosti i prozračnosti.
Materijal je nepropustan za vodu, može se sterilizirati, prati i sušiti u sušilicama. Svojstvo vodonepropusnosti zadržano je i nakon višekratnog pranja. Materijal ne sadrži štetne tvari i zadovoljava zahtjeve Oeko-tex standarda 100.

Prepustite nama dobar odabir dezena, kvaliteta je već na Vašoj strani :) ))
Ako imate posebnu želja oko dezena, izrazite je u komentaru narudžbe.

NAPOMENA: Slike su samo ilustrativne, a iako ćemo pokušati uvažiti Vaše želje oko boja, konačan komplet može odstupati za 10-20% od dogovora.