sponica3ab
sponica3absponicasponica box

SPONICA mini box, razvojne igre i aktivnosti u kutiji

69 HRK

SPONICA mini box, razvojne igre za djecu, sadrži:
- 5 plutenih čepova
- 10 drvenih kvačica
- 10 raznobojnih pompona
- 15drvenih spatula
- knjižicu s aktivnostima
- plastificirane kartice sa zadacima (24 kom)
- 3 poklona: 5 raznobojih slamki, 1 unikatna slagalica (tehnika decoupage na spatulama), pribor za sastavljanje aviončića
Igre su predviđene za djecu već od 1 godine, iako ih je najveći broj za djecu od 3 godine i više.

Koliko puta na dan čujete: Mama, dosadno mi je?
Kako bi zadržali djetetovu pažnju i privukli ga (novim) poticajnim aktivnostima i igrama, a kako ne biste trebali na pripremu istih (u ionako prepunom obaveza svojem rasporedu) potrošiti dodatno vrijeme, tu je kutija s pomoćnim (višekratno upotrebljivim) i kreativnim alatom, rekli bismo za igru bez granica. Igre mogu početi!


Podijeli na mreži i preuzmi svoj popust ODMAH!
Podijeli s prijateljima na mreži obavijest o nama, a zauzvrat koristi popust od -7%!


Opis proizvoda

Zašto SPONICA?
Koliko puta na dan čujete: Mama, dosadno mi je?
Kako bi zadržali djetetovu pažnju i privukli ga (novim) poticajnim aktivnostima i igrama, a kako ne biste trebali na pripremu istih (u ionako prepunom obaveza svojem rasporedu) potrošiti dodatno vrijeme, tu je kutija s pomoćnim (višekratno upotrebljivim) i kreativnim alatom, rekkli bismo za igru bez granica. Igre mogu početi!
Sponica je umanjenica od spona što znači veza.
Ime našeg proizvoda nastalo je od triju ključnih elemenata za razvojnu igru, a to su spatula, pompon i kvačica. Dali smo prednost spatuli, umjesto špatuli, kako bismo dobili riječ sa značenjem (“mala veza”, sponica).
Više godina primjenjujemo razne kreativno-edukativne igre u radu s vlastitom djecom, a sada gotove pakete s predlošcima za igru nudimo i (pre)zaposlenim roditeljima koji bi se željeli igrati sa svojim djecom na ovaj način, a nemaju vremena sve pripremiti sami.
Sati zabave i učenja kroz igru su zajamčeni!
Na taj način želimo POVEZATI djecu i roditelje, kao što potičemo POVEZIVANJE neuronskih veza kod mališana te tako usmjeravamo djecu u razvoju svoje inteligencije.
P.S. Kod kreiranja loga i imena nakon dugo promišljanja, odabrali smo crno-bijelu verziju (iako je i ona prštajućih boja bila u igri) jer taj kontrastni izgled najviše privlači dječji novorođenački mozak, ali i zato što želimo svojim sastavom kutija za igranje ponuditi samo pomoćna sredstva, tzv. okvir, kako bi se dječja mašta i kreativnost pobudile i razvijale na najbolji mogući način, i to na više načina. Mi započinjemo, a djeca razvijjaju i dovršavaju. Ima li boljeg poticaja za razvoj od toga?